Infoavond 28 september

Wil jij met je gezin graag in een leuke omgeving komen wonen? Een plaats waar je de buren kent en ruimte is om dingen samen te doen? Ken jij ons cohousingproject in hartje Arendonk al? Kom zeker op donderdag 28 september om 19u naar zaal De Vloed – Park Deroissart in Arendonk voor meer informatie. Tot dan!

‘t Kloosterkrantje #14

Kom hier te weten wat de groep de afgelopen maanden gedaan heeft! Klik hier op de link om de laatste editie van ‘t Kloosterkrantje te lezen.

‘t Kloosterkrantje #13

Benieuwd naar wat de groep de afgelopen maanden gedaan heeft? Neem dan snel een kijkje in ons 13de Kloosterkrantje! Klik op deze link om het bericht te openen. Om de volgende nieuwsbrieven automatisch te ontvangen klik je hier en registreer jezelf. Krijg je zin om actief deel te nemen? Geweldig! Registreer je via deze link voor de groepssessies. Tot snel!

‘t Kloosterkrantje #12

Benieuwd naar wat de groep de afgelopen maanden gedaan heeft? Neem dan snel een kijkje in ons 12de Kloosterkrantje! Klik op deze link om het bericht te openen. Om de volgende nieuwsbrieven automatisch te ontvangen klik je hier en registreer jezelf. Krijg je zin om actief deel te nemen? Geweldig! Registreer je via deze link voor de groepssessies. Tot snel!

‘t Kloosterkantje #11

Benieuwd naar wat de groep de afgelopen maanden gedaan heeft? Neem dan snel een kijkje in ons 11de Kloosterkrantje! Klik op deze link om het bericht te openen. Om de volgende nieuwsbrieven automatisch te ontvangen klik je hier en registreer jezelf. Krijg je zin om actief deel te nemen? Geweldig! Registreer je via deze link voor de groepssessies. Tot snel!

‘t Kloosterkrantje #10

Klik hier op de link om de 10de nieuwsbrief van het cohousingproject ‘t Klooster te lezen! ‘t Kloosterkrantje #9-gecomprimeerdDownload Wens je automatisch de volgende editie te ontvangen? Klik dan door op ‘info’ of ‘contact’ bovenaan en registreer je op onze nieuwsbrief. Krijg je zin om actief deel te nemen? Registreer je dan voor onze groepssessies!

‘t Kloosterkrantje #9

Klik hier op de link om de 9ste nieuwsbrief van het cohousingproject ‘t Klooster te lezen! Wens je automatisch de volgende editie te ontvangen? Klik dan door op ‘info’ of ‘contact’ bovenaan en registreer je op onze nieuwsbrief. Krijg je zin om actief deel te nemen? Registreer je dan voor onze groepssessies!

‘t Kloostkrantje #8

Klik hier onder op de knop om de achtste nieuwsbrief van het cohousingproject ‘t Klooster te lezen! http://kloosterarendonk.be/wp-content/uploads/2022/02/t-Kloosterkrantje-8-gecomprimeerd.pdf Wens je automatisch de volgende editie te ontvangen? Klik dan door op ‘info’ of ‘contact’ bovenaan en registreer je op onze nieuwsbrief en/of deelname aan de groepssessies!

‘t Kloosterkrantje #7

Klik hier onder op de knop om de zevende nieuwsbrief van het cohousingproject ‘t Klooster te lezen! http://kloosterarendonk.be/wp-content/uploads/2021/12/t-Kloosterkrantje-7-gecomprimeerd.pdf Wens je automatische de volgende editie te ontvangen? Klik dan door op ‘info’ of ‘contact’ bovenaan en registreer je op onze nieuwsbrief en/of groepssessies.

Cohousing in klooster: mama roept jonge gezinnen op om mee ‘in te treden’

“Artikel – GVA op 20 september 2021” ARENDONK –  Al dertien vrouwen en mannen hebben zich kandidaat gesteld voor cohousing in het klooster in Arendonk. Een van hen is een 45-jarige alleenstaande mama met drie kinderen. Samen met bouwmaatschappij De Noorderkempen roept ze nu ook andere jonge gezinnen op om mee ‘in te treden’. Lees het volledige artikel op de website …